Nutra Nuggets folder


Download folderen – klik her


NUTRA NUGGETSNutra Nuggets

Kvalitetspræget energikilde,udholdenhed.

Hver Nutra-Nuggets-formel kombinerer kylling eller lam af prima kvalitet med fordøjeligt æg til optimal proteinholdig ernæring. Kyllingefedt, der er præserveret på naturlig måde med blandede tokoferoler — en form for E-vitamin — er en let fordøjelig energikilde og sørger for optimale niveauer af omega-6 (linol) fedtsyrer.

Førsteklasses ernæring, fortrinlig smag.

Ingen kunstige smagsstoffer. Ingen tilsatte farvestoffer. Blot kvalitetsmæssige ingredienser og avanceret fremstilling, der garanterer en autentisk smag, som dine kæledyr vil elske.

Optimale niveauer af vitaminer og mineraler.

Selv om det er vigtigt at sikre hensigtsmæssige niveauer af vitaminer og mineraler, er det muligt at overdrive. Hver recept af Nutra-Nuggets overvåges nøje og kontrolleres for at sikre, at den indeholder den mængde af vitaminer og mineraler, der er hensigtsmæssigt til specifikke formål.

Større fordøjelighed, mindre spild.

Kvalitetsprægede, yderst fordøjelige proteiner og fuldkorn, der er knust og kogt på passende måde for at medvirke til at sikre fordøjelighed. Hver opskrift indeholder endvidere roemos, en førsteklasses fiberkilde, der er medvirkende til at bevare et sundt mave- og tarmsystem. Dette betyder, at du kan opnå de samme ernæringsmæssige fordele med reducerede mængder af foder, og dermed mindre afføring.

Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer

Alle foderprodukter i Nutra-Nuggets-sortimentet inde-holder en blanding af omega-6 og omega-3 fedtsyrer. Denne blanding hjælper med at understøtte sund hud og pels, tillige med et alment godt helbred.

Glucosamin og chondroitin

Specifikke Nutra-Nuggets-formler indeholder de naturlige tilskud glucosamin og chondroitin, der hjælper med at styrke sunde led.

Docosa-hexaen-syre (DHA)

Nutra-Nuggets-formlerne til hvalp og hvalpe af større racer forstærkes af lakseolie, der er rig på DHA. Denne omega- 3 fedtsyre har vist sig at støtte den hensigtsmæssige udvikling af hjerne og synsevne i unge dyr

En formel til ethvert kæledyr.

Som med mennesker kan hunde og kattes ernærings-mæssige behov variere afhængigt af alder og aktivitets-niveau. Derfor er alle poser indeholdende kvalitetspræget Nutra-Nuggets-foder videnskabeligt formuleret til at sørge for de nødvendige niveauer af vitaminer og mineraler for at hjælpe dit kæledyr med at bevare optimalt helbred ved specifikke aldre og aktivitetsniveauer. Hvad enten du har en ny hvalp eller killing, en sports-betonet eller en aldrende ven, har Nutra-Nuggets en formel, der er designet til at imødekomme dit kæledyrs unikke, ernæringsmæssige behov.