Hundefoder

Hundefoder & kattefoder du kan købe hos Dithusdyr.dk

Vi fører mærkerne Nutra Nuggets og Nutra Gold – Amerikansk kvalitetsfoder.

GRAIN FREE – Vi leverer et komplet og afbalanceret kvalitetsfoder til hunde – baseret på lækre kornfrie opskrifter. 

Hundefoder/Kattefoder

Nutra Nuggets

Kvalitetspræget energikilde,udholdenhed.

Hver Nutra-Nuggets-formel kombinerer kylling eller lam af prima kvalitet med fordøjeligt æg til optimal proteinholdig ernæring. Kyllingefedt, der er præserveret på naturlig måde med blandede tokoferoler — en form for E-vitamin — er en let fordøjelig energikilde og sørger for optimale niveauer af omega-6 (linol) fedtsyrer.

Førsteklasses ernæring, fortrinlig smag.

Ingen kunstige smagsstoffer. Ingen tilsatte farvestoffer. Blot kvalitetsmæssige ingredienser og avanceret fremstilling, der garanterer en autentisk smag, som dine kæledyr vil elske.

Optimale niveauer af vitaminer og mineraler.

Selv om det er vigtigt at sikre hensigtsmæssige niveauer af vitaminer og mineraler, er det muligt at overdrive. Hver recept af Nutra-Nuggets overvåges nøje og kontrolleres for at sikre, at den indeholder den mængde af vitaminer og mineraler, der er hensigtsmæssigt til specifikke formål.

Større fordøjelighed, mindre spild.

Kvalitetsprægede, yderst fordøjelige proteiner og fuldkorn, der er knust og kogt på passende måde for at medvirke til at sikre fordøjelighed. Hver opskrift indeholder endvidere roemos, en førsteklasses fiberkilde, der er medvirkende til at bevare et sundt mave- og tarmsystem. Dette betyder, at du kan opnå de samme ernæringsmæssige fordele med reducerede mængder af foder, og dermed mindre afføring.

Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer

Alle foderprodukter i Nutra-Nuggets-sortimentet inde-holder en blanding af omega-6 og omega-3 fedtsyrer. Denne blanding hjælper med at understøtte sund hud og pels, tillige med et alment godt helbred.

Glucosamin og chondroitin

Specifikke Nutra-Nuggets-formler indeholder de naturlige tilskud glucosamin og chondroitin, der hjælper med at styrke sunde led.

Docosa-hexaen-syre (DHA)

Nutra-Nuggets-formlerne til hvalp og hvalpe af større racer forstærkes af lakseolie, der er rig på DHA. Denne omega- 3 fedtsyre har vist sig at støtte den hensigtsmæssige udvikling af hjerne og synsevne i unge dyr

En formel til ethvert kæledyr.

Som med mennesker kan hunde og kattes ernærings-mæssige behov variere afhængigt af alder og aktivitets-niveau. Derfor er alle poser indeholdende kvalitetspræget Nutra-Nuggets-foder videnskabeligt formuleret til at sørge for de nødvendige niveauer af vitaminer og mineraler for at hjælpe dit kæledyr med at bevare optimalt helbred ved specifikke aldre og aktivitetsniveauer. Hvad enten du har en ny hvalp eller killing, en sports-betonet eller en aldrende ven, har Nutra-Nuggets en formel, der er designet til at imødekomme dit kæledyrs unikke, ernæringsmæssige behov.

Nutra Gold

It’s What’s Inside That Counts™

Naturen ved bedst. Derfor NutraGold® en holistisk formel til støtte for livslang sundhed og lykke til dit kæledyr. Hver Super Premium NutraGold Holistisk formel er designet til at opfylde en bestemt livsfase, give dit kæledyr en sund og holistisk grundlag.

Ernæringsmæssige fordele viser indefra og ud:

Fast kød giver stor smag og let at fordøje protein.

Frugt og grøntsager giver naturlige antioxidanter og hjælpe med at opretholde et sundt immunsystem.

Ingen majs, hvede eller soja.

Fuldkorn og æg levere høj kvalitet protein og sunde fedtstoffer.

De rigtige fedt nøgletal styrke og bevare energi niveauer.

Korrekt afbalanceret med omega-3 og omega-6 fedtsyrer for en sund hud og pels.

Omega-6 / Omega-3

NutraGold Holistiske kosttilskud alle formler med hørfrø for at sikre en ordentlig omega-6 omega-3-fedtsyrer, forholdet 5: 1 og 10: 1 Forskning viser en kost med den rigtige fedtsyre forhold kan bidrage til mange sundhedsmæssige fordele, såsom forbedret hud og pels og Kontrol inflammation af huden, leddene og fordøjelsessystemet.

Sunde led

Alder udtømmer den naturlige forsyning af glucosamin og chondroitin, naturlige stoffer, der holder dine led sunde. Formlen i NutraGold Holistisk produkter til alle vores voksne hunde er derfor komplementær med glucosamin og chondroitin for at støtte leddene og brusk.

Kontrollerede niveauer af aske

Høje koncentrationer af aske påvirker smagen og fordøjelse negativt. NutraGold har en formel med lavere mængder af aske for at støtte fordøjelsen og sunde nyrer.
NutraGold Alle produkter er fremstillet i USA med ingredienser af højeste kvalitet.

 

 

 

 

 

DITHUSDYR.DK

v/Hanne Lykke Kristensen | Skolevej 8, Brøns, 6780 Skærbæk

Tlf.: 5189 5775 | CVR: 29651175

error: Content is protected !!