Om vores produkter

Alt vi forhandler, er udelukkende fra Petcare.

Det gør vi for at sikre kvaliteten og kontrollen med det vi sælger.

Nedenfor har Petcare beskrevet, hvad der sker med de produkter der indkøbes.


Notat fra Petcare:

Kontrol & sikkerhed vedr. tyggeben med kylling.

Vores tyggeben og snacks bliver produceret i Kina, EU (Tyskland og Irland), Brasilien samt Indien.

Alle vores fabrikker er EU-godkendte, og specielt udvalgt af os. Alle fabrikker – der er EU-godkendt – som vi importerer fra, skal overholde gældende krav på bl.a produktets indehold, fabrikkens arbejdsforhold mm.

Vi følger naturligvis alle regler og krav som er indenfor området. Vi udfører ligeledes mange test/stikprøver for at sikre os, at produktet er 100 % i orden inden vi modtager det på vores lager. Det er derfor vi kan garantere at vores varer er i orden.

Når vores tyggeben og snacks er produceret gennemgår de en kvalitetskontrol af en ekstern 3. part for at sikre kvaliteten på vores produkter. Dette er ikke et krav. Det har vi valgt at gøre for at sikre høj kvalitet på vores produkter. Når produkterne har gennemgået den første kontrol, laves en kontrol af fødevarestyrelsen som er et eksternt laboratorium der tager alle nødvendige prøver/tests som EU kræver.

Når prøverne er godkendt udstedes et helsecertifikat (Health Certificate) til netop den specifikke forsendelse. Når produkterne kommer til svensk havn har vi ikke adgang til containeren før den lokale fødevarestyrelse ( JBV = Jordbruksverket i Sverige) endnu en gang gennemgår alle dokumenter og tager stikprøver af varerne. (E-coli, salmonella, mm).

Prøverne sendes til SVA (Statens Veterinärmedicinska Anstalt) til kontrol og analyse. Først når de har godkendt forsendelsen, kan vi fortolde produkterne og få dem hjem til vores lager.

Når containeren kommer på lager laver vi yderligere en intern i kvalitetskontrol, hvor vi tager stikprøver af containerens indehold. Først når alt er 100 % i orden placeres produkterne på deres plukplads og kan sendes ud til vores kunder.